fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Prøv DEOs rollespil om EUs fremtid på jeres skole

Oplysningsforbundet DEO udfører deres meget relevante og perfekt tilpassede rollespil om EUs fremtid, hvor elever for en dag træder ind i rollerne som politikere, journalister og interesseorganisationer.
Af: Mette Marie Møller, Friskolernes Hus
Kategori Kurser og arrangementer , Pædagogik og skoleliv
04.01.18

Spillet om EU's fremtid giver eleverne indsigt i tre centrale udfordringer, som EU står overfor: Flygtningekrisen, den økonomiske krise og retningen for EU-samarbejdet fremover.

Spillet giver viden om, hvordan EU-samarbejdet fungerer, hvilke interesser og ressourcer de forskellige lande har og giver klare oplevelser af, hvad kernen i EU's udfordringer består af.

Eleverne engageres i realistiske problemer og forhandlinger i EU og anspores til at søge løsninger og fremlægge faglige analyser. 

Spillet er med til at gøre EU-stoffet levende og relevant for eleverne. For 3.500 kr. sender DEO 1-2 medarbejdere ud til jeres skole for at lede spillet (prisen er inkl. spil og transport).

Hvis man selv har mod på at gennemføre spillet, kan det bestilles på DEOs hjemmeside for 800 kr.
Skriv til kasper(at)deo.dk.

Læs mere her

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12