fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Revisionsbekendtgørelsen i ny udgave

Revisionsbekendtgørelsen beskriver revisors opgaver i forbindelse med tilskudskontrollen og sko-lernes aflæggelse af årsregnskab.
Af: Peter Højgaard Petersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
16.08.17

Revisionsbekendtgørelsen beskriver revisors opgaver i forbindelse med tilskudskontrollen og skolernes aflæggelse af årsregnskab. Bekendtgørelsen omfatter såvel de frie grundskoler, som de privates gymnasier herunder HF-kurser, og har virkning for regnskabsåret 2017.

 

 

Revisionsbekendtgørelsen henvender sig i primært til revisorerne, men det er også meget vigtigt at skolens ledelse (bestyrelse og skoleleder) og administration har et godt kendskab til hvilke opgaver revisor er tillagt specifikt på de frie grundskoler.

Bekendtgørelsen afløser revisionsbekendtgørelsen af 14. december 2015.

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12