fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Særlige feriefridage og omsorgsdage i forbindelse med årsskiftet

Årsskiftet indebærer nogle særlige forhold vedrørende lærere og børnehaveklasselederes særlige feriefridage og omsorgsdage.
Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
05.12.18

Såfremt der pr. 1. januar resterer særlige feriefridage optjent i 2017, til afholdelse i ferieåret 1. maj 2018 til 30. april 2019, og placeringen ikke er aftalt mellem den ansatte og skolens ledelse, har skolen ret til at placere disse ubrugte særlige feriefridage. Skolens ledelse har i disse tilfælde ret til at fastsættes tidspunktet for afholdelse. Afholdelse skal dog varsles med 1 måned.

Omsorgsdage, som er optjent i kalenderåret 2018, bortfalder ved udgangen af året, hvis de ikke er afholdt. Der optjenes to omsorgsdage (kalenderdage) pr. barn til og med det år, hvor barnet fylder syv år. Der kan ikke indgås aftale om at overføre ubrugte omsorgsdage til næste år, med mindre barnet blev født i 2018, eller pågældende forældre har holdt barsels- adoptions- eller børnepasningsorlov i hele 2018. 

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12