Sikker Internet Dag - tirsdag d. 11. februar

Medierådet for Børn og Unge informerer om 'Sikker Internet Dag', som i år har fokus på billedredigering og billeddeling.
Af: Ole Carl Petersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
28.01.20

I en nyligt udsendt nyhed fra Medierådet for Børn og Unge kan man læse om ’Sikker Internet Dag’. Dagen er blevet markeret siden 2004, og den anslås at blive afviklet i 150 lande verden over.

I år ligger 'Sikker Internet Dag' tirsdag d. 11. februar, og Medierådet har sammen med Red Barnet og Center for Digital Pædagogik i år fokus på billedredigering og billeddeling. De fleste skoler afholder vinterferie i dagene omkring d. 11. februar, men man jo vælge at flytte markeringen til en dag, der passer for skolen.

Læs den officielle beskrivelsen af dagen samt find en række af Medierådets udmærkede materialer her.

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk