fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

SkoleKom lukker pr. 31. december 2019

Styrelsen for It og Læring (STIL) har orienteret os om, at det er besluttet at lukke SkoleKom med udgangen af 2019. Nyheden bliver også sendt ud direkte fra STIL.
Af: Ole Carl Petersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder , Pædagogik og skoleliv
02.04.19

Ifølge STIL kommer beslutningen om at lukke SkoleKom som følge af, at antallet af brugere på SkoleKom de seneste år har været støt faldende. I dag findes et marked for kommunikationsløsninger, som mange skoler allerede benytter sig af.

Det anses derfor ikke længere som en naturlig del af styrelsens opgaver at levere en kommunikationsløsning til skolerne. Desuden vil den kommende Aula-løsning opfylde nogle af de samme formål som SkoleKom. 

I forbindelse med lukningen af SkoleKom vil læringskonsulenternes vejledning om fag, test og prøver fortsætte på et nyt dialog-forum, der vil blive koblet til www.emu.dk. En lukning af SkoleKom vil derfor samlet set reducere mængden af forskellige platforme, som lærerne skal holde sig orienteret i.

Det er muligt at søge yderligere information HER.

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12