Skolernes opbevaring af PPR-vurderinger

Dansk Friskoleforening har kontaktet Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) for at få klarlagt, hvor længe skolerne skal opbevare PPR-vurderinger for at opfylde kravene til tilsyn samtidigt med, at skolerne skal leve op til persondatareglerne.
Af: Dzenana Causevic, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
22.11.18

Det er styrelsens vurdering, at PPR-vurderinger skal opbevares ud fra et nødvendighedskriterie. Styrelsen beskriver, at det således kun er nødvendigt at opbevare PPR-vurderinger, så længe en elev går på skolen.

Derudover er det nødvendigt at opbevare vurderingerne i minimum 5 år i forhold til styrelsens eventuelle tilsyn med skolens økonomi, herunder tilskud til specialundervisning m.m.

Det vil sige, at det er styrelsens vurdering, at PPR-vurderinger skal opbevares i minimum 5 år.