fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Skolernes opbevaring af PPR-vurderinger

Dansk Friskoleforening har kontaktet Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) for at få klarlagt, hvor længe skolerne skal opbevare PPR-vurderinger for at opfylde kravene til tilsyn samtidigt med, at skolerne skal leve op til persondatareglerne.
Af: Dzenana Causevic, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
22.11.18

Det er styrelsens vurdering, at PPR-vurderinger skal opbevares ud fra et nødvendighedskriterie. Styrelsen beskriver, at det således kun er nødvendigt at opbevare PPR-vurderinger, så længe en elev går på skolen.

Derudover er det nødvendigt at opbevare vurderingerne i minimum 5 år i forhold til styrelsens eventuelle tilsyn med skolens økonomi, herunder tilskud til specialundervisning m.m.

Det vil sige, at det er styrelsens vurdering, at PPR-vurderinger skal opbevares i minimum 5 år.

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - df(at)friskoler.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12