fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Skolernes Trivselsdag – fredag den 2. marts 2018

Skolernes Trivselsdag er en national mærkedag for trivsel i skolen. Skolernes Trivselsdag afholdes hvert år den første fredag i marts. I 2018 er det fredag den 2. marts
Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
25.10.17

En markering af skolens måde at arbejde med trivsel på
Skoler kan bruge Skolernes Trivselsdag til at synliggøre deres trivselsarbejde og markere, at de arbejder aktivt for at forebygge og bekæmpe mobning blandt eleverne.

En trivselsdag giver fælles oplevelser og markerer samhørighed på skolen. Et resultat af underskrivelsen af TrivselserklæringenTrivselserklæringen blev underskrevet den 10. marts 2004 af en række organisationer/foreninger – bl.a. Dansk Friskoleforening.

I 2007 blev den første fredag i marts udnævnt til skolernes årlige og nationale trivselsdag.Hensigten med Skolernes Trivselsdag er at sende et klart signal om det kontinuerlige arbejde for trivsel og mod mobning.

Lærere og elever kan bruge dagen til at markere det store arbejde, der foregår på skolerne, og hermed kan der skabes tradition for et samarbejde om trivsel mellem skolens børn og voksne.
Positiv opmærksomhed på den enkelte skoles indsats for bedre trivsel kan endvidere i sig selv have en trivselsfremmende effekt.

Ideer til temaer og aktiviteter
Der er jo fortsat lang tid til den 2. marts 2018. Men hvis man gerne vil markere skolens gode arbejde med trivsel samt sætte det ekstra meget i fokus, er ideen til en fast, årlig tradition hermed givet videre.

Hvis I på jeres skole ønsker at finde inspiration til afholdelsen af dagen er der masser af gode ideer/forslag på Red Barnets hjemmeside.

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12