Søg støtte til kompetenceudvikling hele året

Der kan søges midler i Kompetencefonden hele året igennem. Midlerne i fonden bliver frigivet i kvarte portioner i løbet af året.
Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
09.10.19

For den periode, der begyndte 4. september, er der allerede søgt 60 % af midlerne, så interessen er stor. Ubrugte midler for en periode bliver overført til kommende perioder.

Støtten til kompetenceudvikling kan søges af lærere, ledere og børnehaveklasseledere. BEMÆRK at der ikke kan søges støtte til kompetenceudvikling/projekter, som er afholdt. Der kan kun søges til nye, fremtidige projekter.

Se mere hos Kompetencesekretariatet.