Søg midler til en Europa-aktivitet for hele skolen

Dansk Friskoleforenings medlemsskoler kan i 2018 ansøge om 5.000 kr til at arrangere aktiviteter for skolens elever med fokus på det europæiske fællesskab.
Af: Mette Marie Møller, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder , Kurser og arrangementer , Pædagogik og skoleliv
20.12.17

Aktiviteten kan blandt andet være politiske debatarrangementer, ungdomsmøder med Europæiske unge, kultur aktiviteter, gæsteforelæsere med mere.

Aktiviteterne vil blive vurderet ud fra følgende kriterier:
- Oplysning og debat om det europæiske fællesskab
- Flest muligt af skolens elever deltager
- Gerne et åbent arrangement (lokale, forældre mm.)

Pengene er bevilliget af Europa-Nævnet.

For yderligere information eller indsendelse af ansøgning skriv til Jakob Clausager Jensen på jcj(at)friskoler.dk.