fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Spar penge gennem indkøbsaftaler

Der kan være penge at spare ved at bruge statens og kommunernes indkøbsaftaler – de såkaldte SKI-aftaler.
Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
14.08.18

Medlemmerne af Dansk Friskoleforening har adgang til at bruge disse aftaler, idet Dansk Friskoleforening har tegnet et abonnement, der dækker alle foreningens godt 335 medlemsskoler.

Statens og Kommunernes Indkøbs Service (SKI) er en portal med adgang til at købe ind til de priser, som staten/kommunerne har forhandlet på plads i rammeaftalerne.

Hvis en skole ikke allerede er tilmeldt, men ønsker at handle på SKI ved brug af foreningens abonnement, skal man kontakte Anne Simonsen på anne(at)friskoler.dk for at tilmelde skolen. Oplys skolens CVR-nummer, navn på en kontaktperson og kontaktpersonens mailadresse ved tilmeldingen. Efterfølgende udsendes en mail med brugernavn og password til kontaktpersonen.

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12