Startmappe til skoleinitiativ nr. 100 er sendt!

Siden maj sidste år har Friskolernes Hus sendt 100 Startpakker til nye skoleinitiativer.
Af: Mette Marie Møller, Friskolernes Hus
Kategori Kurser og arrangementer , Administrative nyheder
10.04.18

Guide til de første skridt for en ny friskole
I Startpakken har Dansk Friskoleforening samlet de vigtigste dokumenter, relevante love, bekendtgørelser, litteratur og meget mere.

Startpakken er gratis, og indeholder - sammen med en 'køreplan' for opstarten - vigtige informationer til brug for nye skoleinitiativer.

Startpakken bestilles her

Gratis kursus for nye skoler den 4. juli i Friskolernes Hus
Som et supplement til startpakken, inviteres nye skoleinitiativer til en gratis kursusdag i Friskolernes Hus onsdag den 4. juli.

Dagen tager udgangspunkt i startpakken, og henvender sig til både skoleledelsen og bestyrelse.

Konsulenterne Tove Dohn og Ole Carl Petersen fra Friskolernes Hus gennemgår de vigtigste områder omkring opstart af en friskole. Læs mere om kurset for 'Helt nye skoler'