fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Tilskud til frugt, grønt og mælk – skoleåret 2018/2019

Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
18.04.18

Landbrugsstyrelsen under Miljø- og Fødevareministeriet administrerer skoleordningen for frugt, grønt og mælk. Retteligt er der tale om to forskellige ordninger; nemlig en for tilskud til skolefrugt og grønt og en for tilskud til skolemælk. Ifølge styrelsens hjemmeside åbnes der snart for ansøgning om tilskud.

Hvem kan der søges tilskud til?
Der kan søges om tilskud til skoleelever fra børnehaveklasse til 10. klasse, samt til dagtilbud ved skolen i form af børnehave og vuggestue. Bemærk, at skoler, der ønsker at gøre brug af denne tilskudsmulighed, skal være ude i god tid med henblik på at overholde fristerne.

Bekendtgørelsen, som fastsætter de lovmæssige rammer for ordningen, er netop udsendt i en ajourført udgave. Den opdaterede bekendtgørelse træder i kraft den 1. juli og gælder for tilskud i det kommende skoleår.

LINKtil Bekendtgørelse om tilskud til frugt, grønt, mælk og visse mejeriprodukter til uddeling på skoler og dagtilbud m.v.

LINK til Landbrugsstyrelsens hjemmeside om tilskud til skolemælk m.v.

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12