Ændring af optagelsesreglerne på de gymnasiale uddannelser

Kravene til elever, som ønsker optagelse på en gymnasial uddannelse, ændres væsentligt i 2019.
Kategori Administrative nyheder
19.12.2018

Før eleverne kan begynde på en ungdomsuddannelse, skal eleverne vurderes på deres faglige, personlige og sociale forudsætninger. På undervisningsministeriets hjemmeside findes blandt andet en grafisk illustration af de nye krav.

Generel information om adgangsforudsætninger - optagelse og adgangskrav

Grafisk illustration