BLIV SKARPERE PÅ HVORDAN - OG HVORFOR, I LAVER PRØVEFRI SKOLE HOS JER!

Kom til netværksdag mandag den 19. november 2018, når der for anden gang i år afholdes Netværksdag om prøvefrihed og evaluering.
Af: Mette Marie Møller, Friskolernes Hus
Kategori Kurser og arrangementer, Pædagogik og skoleliv
26.10.2018

Dagen er for dig, der enten arbejder på en karakterfri- og/eller prøvefri skole, eller som er interesseret i prøvefrihed og evaluering; både lærere, skoleledere, bestyrelsesmedlemmer og forældre.

• overvejer din skole at indføre mere evaluering, eller at blive karakter- eller prøvefri?
  • er din skole karakter- eller prøvefri, men du søger mere viden om evalueringspraksisser med børn?
  • er din skole karakter- eller prøvefri - og har måske været det i årtier - men du søger nye redskaber til at kommunikere med bestyrelse, lærerteam, forældre og børn?

Så inviterer vi dig til at trække i arbejdstøjet for, sammen med de øvrige deltagere at arbejde med hvorfor og hvordan I laver prøvefri skole, og hvordan I kommunikerer jeres budskab til både børn, forældre og fx. ungdomsuddannelser.

Med fælles oplæg og emne-baserede workshops er målet, at du går hjem med noget konkret, du kan bruge på din skole.

Dagen arrangeres af Ressourcenetværk for prøvefrihed og evaluering i samarbejde med Dansk Friskoleforening.

Læs mere, og tilmeld dig på friskoler.link/netvaerksdagproevefrihedevaluering2018

I Dansk Friskoleforening er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning.

Dansk Friskoleforening