Deltag i vores læserundersøgelse og vær med i lodtrækningen!

Af: Malene Lund Smidt, Friskolernes Hus
Kategori Magasinet Friskolen, Pædagogik og skoleliv, Administrative nyheder
12.09.2018

SURVEY: HVAD SYNES DU OM MAGASINET FRISKOLEN?

Det er nu 1 år siden, vi lancerede Magasinet Friskolen. Derfor vil vi gerne vide, hvad I læsere synes om magasinet, som lander på friskolerne (næsten) hver måned.

Magasinet Friskolen er et medlemsmagasin målrettet forældre, lærere og ansatte i friskolerne. Hvert nummer er fyldt med spændende historier om det at være og drive en fri grundskole, og krydret med reportager fra skoler landet over.

Brug 5 minutter på en spørgeskemaundersøgelse - så du er med i lodtrækningen om et kroophold og en godte-kurv!

Du finder spørgeskemaet HER

I Dansk Friskoleforening er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning.

Dansk Friskoleforening