Det (særligt) frie dagtilbud: Hvad gør jeres dagtilbud til det, det er?

Inspirationsdag for pædagoger og ledere i både dagtilbud og skole den 6. december i Friskolernes Hus.
Af: Mette Marie Møller, Friskolenes Hus
Kategori Kurser og arrangementer
09.11.2018

Hvad gør jeres dagtilbud til det, det er?
Hvordan ser, hører og oplever børn og voksne det særligt frie hos jer?
Hvordan spiller dagtilbuddets pædagogiske grundlag og skolens værdigrundlag sammen?
Hvordan italesætter I det ’særligt frie’ overfor forældre og samarbejdspartnere?

Med udgangspunkt i oplæg og egne erfaringer, er inspirationsdagen tænkt som startskuddet på en proces, der kan fortsætte hjemme i jeres dagtilbud (og skole) med inddragelse af både personale, ledere og bestyrelse.

Dagen er bygget op i tre dele:

• Et historisk-kulturelt tilbageblik på friskoletraditionen ved Peter Astorp, skoleleder Herning Friskole.
  • Pædagogisk praksis i et dagtilbud tilknyttet en fri grundskole ved Søren Falsig, leder af Friskolen i Thorlund & Naturbørnehave.
  • Workshop: Undersøgelse af eget dagtilbud gruppevis og på tværs af dagtilbud.

På inspirationsdagen tager du de første skridt i en proces, som fortsætter hjemme i eget dagtilbud.

Vi anbefaler, at I deltager med både dagtilbudsleder og skoleleder på denne dag.

I Dansk Friskoleforening er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning.

Dansk Friskoleforening