fjern søgeboks

Diskussion om friskolernes tilskud i P1

Hør landsformandens argumenter for at undgå nye stramninger på friskolernes tilskud.
Af: Maren Skotte, Friskolernes Kontor
Kategori
11.01.12

Diskussionen om fri- og privatskolernes tilskud fortsætter efter af Børne- og Ungdomsborgmester i København Anne Vang (S) har gjort sig til talsmand for, at der skal kanaliseres penge fra fri- og privatskolerne over i folkeskolen.

Sociale taxametre vækker bekymring
P1 tog debatten op tirsdag den 10. januar 2012. <link http: www.dr.dk p1 orientering indslag external-link-new-window external link in new>Du kan høre indslaget her. Landsformand Ebbe Lilliendal fra Dansk Friskoleforening deltog i debatten sammen med Jeppe Mikkelsen (R).

Fri- og privatskolerne er i forvejen udsat for en mærkbar spareøvelse i kraft af »genropretningspakken«, som med den siddende regering ikke blev taget af bordet på trods af løfter om det modsatte. 

Ebbe Lilliendal understreger i interviewet, at friskolerne gerne indgår i en dialog for at finde en løsning for problemstillingen i København, men at han ikke ser fri- og privatskolerne som selve problemet, snarere en del af løsningen.

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12