fjern søgeboks
Forskellighedernes fællesskab
kids playing

Folkemødet på Bornholm

Dansk Friskoleforening er, som jeg har skrevet tidligere, gået sammen med alle andre foreninger på frie grundskolers område om en fælles optræden på Folkemødet på Bornholm her fra d. 14. juni til 17. juni.
Af: Ebbe Lilliendal
10.06.2012

Folkemødet har fået kælenavnet »Demokratifestival«. Den blev afholdt første gang sidste år. At vi har truffet det rigtige valg ved at blive en del af Folkemødet, ja det er jeg overbevist om, når jeg ser på antallet af organisationer mv. der er med i år. Sidste år var der samlet ca 250 arrangementer, det er i år vokset til over 770. Det vidner om opbakningen og ikke mindst vigtigheden af at være tilstede. Det er her politikere fra lands- og lokalpolitikken, medierne, interesseorganisationer og mange andre mødes, og ikke mindst er det et Folkemøde, hvor ikke mindst »almindelige« danskere mødes, og får et indblik i hvad der rører sig i Danmark på en lang række områder.

I kan følge friskolernes repræsentanter og de øvrige frie grundskoleforeninger på vores fælles hjemmeside, www.frieskoler.dk. Er du mere til den tætte og løbende opdatering på vores aktiviteter, så er det på twitter-kontoen @friegrundskoler. Og selvfølgelig er du meget velkommen på Bornholm og læg vejen forbi de frie grundskolers telt på Kæmpestranden.

Målet for vores medvirken er, en bredere forståelse af friskolernes vigtighed i det aktuelle danske grundskolebillede, at friskolerne kan og vil være en aktiv del af det danske samfund både som undervisningsinstitutioner og som dannelsesinstitutioner i bred forstand. Om det lykkes at komme i mål. Ja det vil vise sig søndag d. 17. når Folkemødet lukker ned for i år, og ikke mindst vil det vise sig i de næste mange måneder.

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!


Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - df(at)friskoler.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12