"FOLKETINGSVALG' 19" er temaet i Magasinet Friskolen nr. 13

Det handler om, hvad der skal til for at skabe et bedre Danmark.
Af: Malene Lund Smidt, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder, Magasinet Friskolen, Pædagogik og skoleliv
11.02.2019

I Magasinet Friskolen nr. 13 handler temaet om det kommende Folketingsvalg og om de muligheder for forandring, valget indebærer.

I den forbindelse har vi bedt en stribe børn og voksne om at formulere deres ønsker for de næste fire år i Danmark. Du kan læse deres ønsker i, 'Mit Danmark mangler'.

Du kan også læse, hvad nutidens politikere kan lære af de politikere, der udformede velfærdsstaten i dens guldalder fra 1950-80 i, 'Velfærdsstaten var et middel, men er blevet et mål'

I, 'Det mener partierne', får du de opstillingsparate partiers holdning til friskolerne. FRISKOLERNEs formand, Peter Bendix Pedersen, giver også sit besyv med i, 'Bred politisk opbakning - mere eller mindre!'

I artiklen, 'Succesen er der allerede i mødet', kan du læse om et projekt startet af FRISKOLERNE, hvor elever fra tosprogede og etnisk danske friskoler bringes sammen. Dette sker under overskriften, "venskaber vaccinerer mod fordomme", og sker i et samarbejde med brobygger, Özlem Cekic, og tidligere overrabiner, Bent Melchior. Formålet med projektet er at nedbryde fordomme og skabe venskaber på tværs af forskelligheder.

Som noget nyt inviterer Magasinet Friskolen sig fremover hjem til et udvalg af forskellige friskolefamilier. Det sker i serien, "Hjemme hos", som du kan læse første udgave af her i magasin nr. 13. Denne gang besøger vi kernefamilien, Smith Hein, i 'Parcel farvel'

Alt det og meget mere kan du læse i Magasinet Friskolen nr. 13. Vi ønsker dig rigtig god læselyst!

HUSK AT DOWNLOADE MAGASINETS APP!

I APP'en kan du læse alle artikler fra Magasinet Friskolen helt gratis.

APP'en kan downloades her:
iPhone/iPad: friskoler.link
Android- Smartphone/tablet: friskoler.link