"FORÆLDREDETERMINISME" er temaet i Magasinet Friskolen nr. 11

Det handler om, hvorvidt forældrene alene har magten til enten at forpurre eller forbedre deres barns livschancer.
Af: Malene Lund Smidt, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder, Magasinet Friskolen, Pædagogik og skoleliv
14.11.2018

TEMAET handler om, hvorvidt vi bliver de forældre, vi gerne vil være, hvis vi konstant sidder med næsen i hver sin bog om opdragelse eller hele tiden googler efter den seneste videnskabelige undersøgelse, ekspertråd eller offentlige anbefaling.

I artiklen, 'Her tør vi være forældre for hinandens børn', kan du læse, hvordan man hjælper hinanden med opdragelsen af børnene i et økologisk andelssamfund nord for Aarhus. Her færdes børnene frit mellem mange forskellige voksne.

Som noget nyt introducerer vi i dette nummer, Unge stemmer, som er resultatet af et samarbejde mellem magasinet og en gruppe udskolingselever. I Magasinet Friskolen nr. 11 er det elever fra Norddjurs Friskole, der har bidraget med deres egne historier. Eleverne har selv idéudviklet, researched og skrevet artiklerne - hjulpet på vej og i mål af magasinets redaktør.

I dette nummers fotoserie kan du møde fem børn og deres pelsede venner. Dyrene skaber ro og tryghed og kan endda afhjælpe forskellige psykiske lidelser.

Alt det og meget mere kan du læse i Magasinet Friskolen nr. 11. Vi ønsker dig rigtig god læselyst!

HUSK AT DOWNLOADE MAGASINETS APP!

I APP'en kan du læse alle artikler fra Magasinet Friskolen helt gratis.

APP'en kan downloades her:
iPhone/iPad: friskoler.link
Android- Smartphone/tablet: friskoler.link