fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

FRISKOLERNE har fået nyt medlems- og administrationssystem

FRISKOLERNE har pr. 1. januar 2019 skiftet medlemssystem. Med den nye løsning, og selvbetjeningsdelen ’Membersite’, kan FRISKOLERNE fremover yde en endnu bedre service overfor vores medlemmer.
Af: Mette Marie Møller, Friskolenes Hus
Kategori Kurser og arrangementer , Administrative nyheder
17.01.19

Med den nye løsning, og selvbetjeningsdelen ’Membersite’, kan FRISKOLERNE fremover yde en endnu bedre service overfor vores medlemmer.

Det bliver lettere at benytte den digitale selvbetjeningløsning: Ud over større brugervenlighed, kan du nu fx selv bestemme dit kodeord, nemt ændre i dine kontaktoplysninger, ligesom du fortsat kan tilmelde både dig selv og kolleger til kurser og arrangementer.

Membersite er, sammen med det bagvedliggende administrationssystem Membercare, en del af en samlet løsning, som udbydes af Groupcare. Med Groupcare mener vi, at vi har fundet en løsning, der matcher foreningens behov både nu og i fremtiden.

Tag godt imod Membersite!

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12