fjern søgeboks

Har I tegnet en bestyrelses- og ledelsesansvarsforsikring?

En bestyrelses- og ledelsesansvarsforsikring dækker bl.a. det 'personlige' ansvar som skolens ledelse og bestyrelses har. Det er vigtigt at undersøge, om skolen har tegnet en bestyrelses- og ledelsesansvarsforsikring.
Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori
Administration
25.01.17

Forsikringerne dækker det ”personlige” ansvar, skolens daglige ledelse og bestyrelse har i kraft af deres hverv. Mange yder typisk også juridisk bistand, hvis der opstår svære sager.

Forsikringen dækker også bestyrelsesmedlemmer og ledere, hvis der rejses sager, efter de er fratrådt. Ud over ansvarsforsikringen indeholder denne type forsikringer normalt også en forsikring mod tab i forbindelse med besvigelse/underslæb og ved it-kriminalitet, herunder netbanksindbrud.

Dansk Friskoleforenings samarbejdspartnere
Der findes flere udbydere af disse forsikringer, bl.a. har Dansk Friskoleforening i samarbejde med Højskoleforeningen, Efterskoleforeningen og Foreningen af Frie Fagskole udviklet et skoleforsikringsprogram med Willis Towers Watson - se skoleinfo.willisweb.dk.

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12