Hvad fortæller Undervisningsministeriet om din skole?

Meget! – kunne det korte svar være. Og fremover bliver det endnu lettere at finde frem til oplysningerne.
Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
23.01.2019

Undervisningsministeriet har relanceret hjemmesiden med uddannelsesstatistik med det formål at gøre ministeriets statistik og data lettere tilgængelige.

Der kan søges nøgletal for en bestemt skole eller statistik om et udvalgt emne, fx karakterer eller fravær. Det første er aktuelt for frie grundskoler, mens fraværsstatistik ikke fremgår.

Dermed kan forældre, journalister, lærere, politikere og alle andre med interesse i skolen selv gå på opdagelse i data og finde netop den viden og de oplysninger, de aktuelt mener at have brug for.

Hjemmesiden med uddannelsesstatistik kan findes HER

I Dansk Friskoleforening er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning.

Dansk Friskoleforening