fjern søgeboks

Kampvalg til hovedstyrelsen

Fire kandidater stiller op til tre ledige pladser
Af: Maren Skotte, Friskolernes Kontor
Kategori
21.03.12

I år skal der ske valg af tre kandidater til hovedstyrelsen. Derudover skal der vælges to suppleanter. Generalforsamlingen foregår lørdag den 14. april på Hotel Nyborg Strand. <link internal-link internal link in current>Se program for hele landsmødet 2012.

Fire kandidater ønsker at stille op til hovedstyrelsesvalget, heraf er tre genopstillede. <link internal-link internal link in current>Se en præsentation af kandidaterne, deres baggrunde og motivation for at stille op. 

Velmødt til landsmøde!
Dansk Friskoleforenings landsmøde når i år op på cirka 450 deltagere, hvilket er et rekordstort antal. Alle forældre, skolekredsmedlemmer og ansatte ved friskolerne er stemmeberettigede ved generalforsamlingen.

<link http: www.conferencemanager.dk landsmoede2012 external-link-new-window external link in new>Tilmelding til landsmødet den 14. - 15. april kan stadig nås, men skynd dig! Vi ser frem til en weekend i fællesskabets tegn. Programmet lover input til både hjerne og hjerte. 

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12