Må vi åbne vinduet?

Det er titlen på vores fælles annonce i dagens aviser (9. november). En kampagne alle frie grundskoler er med i.
Af: Ebbe Lilliendal
09.11.2012

Vi vil meget gerne åbne vinduet, og dele vores tanker med omverdenen om undervisning - om det at holde skole.

Et meget aktuelt og synligt billede på det er, at vi den 26. november har arrangeret en tur til fire fynske fri- og privatskoler. Med på turen er en række uddannelsespolitikere fra Folketingets Uddannelsesudvalg og embedsmænd fra Børne- og Undervisningsministeriet.

Sammen skal vi skal i praksis se hvordan friskolerne ad mange forskellige går fra ord til handling, når det gælder om at udfordre alle børn til at blive så dygtige, de kan.