Mindfulness i grundskolen

Gratis uddannelse i Mindfulness for lærere, der underviser i 4.-9. klasse.
Af: Malene Lund Smidt, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder, Kurser og arrangementer, Pædagogik og skoleliv
06.11.2018

.b
Dansk Center for Mindfulness uddanner de næste år 250 lærere til at undervise i mindfulness-programmet ved navn .b (udtales 'dot-be'). Programmet er udviklet i England, og forskning har vist, at det bl.a. øger trivslen i klassen, forbedrer elevernes indlæringsevne og mindsker stress.

4.-9. klasse
Uddannelsen er et forskningsprojekt under Aarhus Universitet. Projektet strækker sig over de næste tre år og er målrettet lærere, der underviser i 4.-9. klasse.

Uddannelsen er gratis!
Dog betaler skolen eller kommunen udgifter i forhold til transport og frikøb af lærerne. Dansk Center for Mindfulness forsøger så vidt muligt at lægge uddannelsens moduler i egen region og uden for skoletiden.

Læs mere og find praktisk info om uddannelsen og tilmelding HER

I Dansk Friskoleforening er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning.

Dansk Friskoleforening