fjern søgeboks

Ny portal om forebyggelse af ekstremisme

Portal med analyser, inspiration og undervisningsmateriale til blandt andet grundskoler skal medvirke til modstandskraft mod radikalisering og ekstremisme.
Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori
Administration , Pædagogik & skoleliv
31.01.18

”<link https: xn--strkefllesskaber-vobe.dk _blank external-link-new-window internal-link>Stærke fællesskaber – Forebyggelse af radikalisering og ekstremisme” er en ny portal, som med støtte fra Trygfonden nu er gået i luften på nettet.

Portalen tager fat i mange forskellige temaer indenfor ekstremisme og radikalisering – fx højreekstremisme og kvinder og radikalisering. På portalen kan man finde analyser, viden og inspiration til hvordan man i skoler kan medvirke til at skabe modstandskraft mod radikalisering og voldelig ekstremisme.

Trygfonden har etableret portalen i samarbejde med CERTA Intelligence & Security, som er en privat efterretnings-, analyse- og sikkerhedsvirksomhed, med tidligere chef for PET, Jakob Scharf i spidsen. 

<link https: xn--strkefllesskaber-vobe.dk _blank external-link-new-window internal-link>Portalen ”Stærke Fællesskaber”

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12