fjern søgeboks

Personalestyrelsen kritiserer FSL

Anvender råderumspapir, der endnu ikke er officielt
Kategori
Friskolestafetten
28.07.11

Den 23. juni 2011

Alle skoler og skoleforeninger er pr. mail dd. blevet orienteret om, at FSL har udsendt/anvender råderumspapir 2011, som endnu ikke er officielt udsendt og dermed ikke gyldigt.

 

Mailtekst fra Personalestyrelsen den 23. juni 2011:

Personalestyrelsen er d.d. blevet bekendt med, at FSL i forbindelse med de nuværende lønforhandlinger har udsendt/anvender "råderumspapiret af 11. marts 2011" der blev aftalt ved OK11. Personalestyrelsen skal henlede opmærksomheden op, at papiret endnu ikke er officielt udsendt, og derfor ikke gyldigt. Skolerne skal derfor se bort fra papiret indtil dette udsendes officielt af Undervisningsministeriet. Personalestyrelsen afventer fortsat, at LC underskriver organisationsaftalen med tilhørende protokollater. Først når dette er afsluttet, og aftalerne er udgivet ved cirkulære vil Undervisningsministeriet udsende råderumspapiret mv. i en samlet mail. Personalestyrelsen kan supplerende oplyse, at styrelsen d.d. på baggrund af sagen, har bekendtgjort Lærernes Centralorganisation med, at det findes kritisabelt, at FSL på den måde har tilsidesat aftalen om, at der skulle ske en samlet udsendelse af organisationsaftalen, arbejdstidsprotokollater, råderumspapir mv. via Undervisningsministeriet. Mads Kildegaard Larsen Fuldmægtig - Center for overenskomster Personalestyrelsen

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12