fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Udviklingsforløb om demokrati og medborgerskab

Undervisningsministeriets læringskonsulenter tilbyder udviklingsforløb om demokrati og medborgerskab. Ansøgningsfristen er den 12. april.
Af: Nyhed fra UVM
Kategori Pædagogik og skoleliv , Administrative nyheder
19.03.19

Et helhedsorienteret udviklingsforløb tager afsæt i den enkelte institutions lokale udfordringer og behov. Alle dagtilbud, fritidstilbud, skoler og erhvervsrettede og gymnasiale uddannelser rundt om i landet kan ansøge om et forløb. 

På udviklingsforløbet kan I sammen med læringskonsulenterne arbejde i dybden med forskellige områder af demokrati og medborgerskab. Arbejdet tager afsæt i jeres institutions kultur, fag og igangværende aktiviteter. I kan for eksempel få viden, støtte og redskaber til at indgå dialog med børn og unge om følsomme, vanskelige og kontroversielle emner eller til at styrke børn og unges kritiske tænkning og indflydelse på hverdagen. 

Vi planlægger forløbet sammen med jer og guider jer gennem forløbet, hvad angår forløbets mål, aktiviteter, længde (mellem seks og 12 måneder), og hvordan I kan organisere jeres indsats. 

Læs mere om de helhedsorienterede udviklingsforløb og download ansøgningsskema HER 

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12