fjern søgeboks

Veloverstået Åben Skole-dag

God opbakning i første forsøg.
Af: Maren Skotte, Friskolernes Kontor
Kategori
07.11.13

217 skoler have meldt sig til at holde Åben Skole den 7. november i intervallet 16.00 - 19.00.

Da det er første gang, der holdes en koordineret åbent-hus-dag, er det er ganske tilfredsstilende resultat. Se <link http: www.aabenskole.dk external-link-new-window external link in new>hvor i landet, der var Åben Skole.

Positivt førstegangsforsøg 
Mange skoler melder positivt tilbage fra dagens oplevelser med at være vært i eget hus. Og mange skoler havde da også lagt kræfter i at sammensætte et spændende program for gæsterne.

»Friskolerne har været rigtigt gode til at skabe lokal opmærksomhed om Åben Skole. Nu mangler vi bare at få nogle flere folkeskoler med. Det tror vi sker til næste år« siger Dansk Friskoleforenings landsformand Ebbe Lilliendal, og henviser til de positive tilbagemeldinger, der er kommet fra flere borgmestre.

De frie grundskolers foreninger har sendt breve om Åben Skole ud til samtlige borgmestre og skolechefer i landet. Desuden er KL, Danmarks Lærerforening samt Skole og Forældre inviteret til at tage del i Åben Skole.  

Se mere om<link https: www.facebook.com aabenskole external-link-new-window external link in new> Åben Skole og aktiviteterne på selve dagen - på Facebook.

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12