TRIV NU - et gratis digitalt undervisningsmateriale

Trygfonden og Psykiatrifonden står bag et gratis digitalt undervisningsmateriale, som har til hensigt at fremme trivslen hos elever på mellemtrinnet og i udskolingen.
Af: Malene Lund Smidt, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder , Pædagogik og skoleliv
13.06.18

Den bærende ide i materialet er, at elever skal se ressourcerne hos sig selv, hos andre og i de fællesskaber, som eleverne indgår i. Der lægges op til arbejde med at styrke elevernes selvværd og klassens fællesskab, samt at opbygge rammer for, at eleverne får et nuanceret syn på sig selv og hinanden.

Materialet kan tilgås via dette link: https://www.trivnu.dk