Uddannelsesplan skal omfatte en studievalgsportofolie – også på frie grundskoler

Som en del af tilmeldingsproceduren til ungdomsuddannelserne skal elevens uddannelsesplan fremover vedlægges et portfolioskema.
Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
13.09.17

Elevens uddannelsesplan skal vedlægges et portfolieskema, ”som indeholder elevens refleksioner over de vejledningsaktiviteter, eleven har deltaget i”.

Skemaet, som kan hentes på nedenstående link, fylder et par A-4 sider.

Portfolieskemaet vedlægges den uddannelsesplan, som alle elever skal udfylde i forbindelse med tilmelding til ungdomsuddannelsen. Der er således tale om en del af en tilmeldingsprocedure.

På Undervisningsministeriets hjemmeside kan man udover rapporteringsskemaet også finde vejledning til lærere og uddannelsesvejledere samt til forældre.

Læs mere på Uvm´s hjemmeside
Portfolio afrapporteringsskema (pdf)
Vejledning til vejledere og lærere (pdf)
Vejledning til elever og forældre (pdf)