fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Udskydelse af ny løntabel

Der er brug for en ny løntabel gældende fra 1. januar 2019, fordi lederne overgår til en ny organisationsaftale med nye og ændrede lønsatser.
Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
19.12.18

En ny løntabel er også nødvendig, fordi satser for kørsel og rejser justeres med virkning fra januar 2019.

Nye lønsatser
Imidlertid har samarbejdspartnerne bag løntabellen besluttet at udskyde udsendelsen af den nye løntabel. Det skyldes, at vi ikke har et tilstrækkelig sikkert grundlag med hensyn til nogle af de nye lønsatser på lederområdet.

Udsendelse af ny løntabel
Organisationsaftalen for lederne, som udgør det formelle hjemmelsgrundlag for administrationen af ledernes løn- og ansættelsesvilkår, er ikke udsendt endnu af Moderniseringsstyrelsen. I Friskolernes Hus arbejder vi på, at det er muligt at udsende en løntabel i midten af januar - også selvom organisationsaftalen endnu ikke er udsendt på det tidspunkt. 

Hvis det lykkes, og det tror vi, det gør, vil det være muligt at afregne alle bagudlønnede efter de nye satser fra og med lønanvisningen for januar. For de forudlønnede kan der i enkelte tilfælde blive tale om at efterregulere; nemlig i de tilfælde, hvor lederens løn ligger i bunden af intervallet. 

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - df(at)friskoler.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12