fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Understøttelse af god IT-sikkerhedskultur på skolen

Den øgede digitalisering i skolens hverdag – både i forbindelse med undervisningen og i kommunikation og administration – betyder, at skolens ledelse skal have fokus på at skabe en god sikkerhedskultur blandt lærere og pædagogisk personale, samt naturligvis i administrationen.
Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
06.03.19

Nu er der hjælp at hente i en gratis sikkerhedspakke, som Digitaliseringsstyrelsen har lanceret i et samarbejde med Danske Regioner og KL.

Formålet med sikkerhedspakken er at informere lærere og pædagogisk personale om informationssikkerhed og hjælpe dem med at håndtere fortrolige informationer, samt håndtere oplysninger på digitale platforme på en sikker måde.

Pakken består af en plakat og pjece, som kan printes og sættes op i fx forberedelsesrum og andre relevante arbejdssteder. Endvidere findes en power-point, en quiz, e-læring og en kort film, som skolens ansatte kan se og bruge.

Sikkerhedspakken kan findes HER

Generel information om sikkerhedspakken kan findes HER

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12