fjern søgeboks

Væk med stress - op med trivsel!

Skoleforeningerne og Frie Skolers Lærerforening inviterer til temadag om arbejdsmiljø. Temadagen kan bruges som suppleringskursus for skolens arbejdsmiljørepræsentant.
Af: Malene Lund Smidt, Friskolernes Hus
Kategori
Kurser & arrangementer , Administration
03.09.19

Temadagen fokuserer på, hvordan arbejdsmiljørepræsentanter, tillidsrepræsentanter og ledelse sammen kan lægge langsigtede planer, som fører til mere trivsel og bedre arbejdsmiljø. 

Den seneste arbejdslivsforskning er helt skarp på de faktorer, der har positiv effekt på trivsel, og de seneste anbefalinger fra diverse tænketanke kommer også med konkrete anvisninger. 

Vi har fået arbejdsmiljøekspert Thomas Milsted til at klæde jer godt på med den seneste viden på området samt give jer konkrete værktøjer og inspiration til, hvad I kan arbejde videre med på jeres skole. 

Tid og sted
Tilmelding senest den 2. oktober 2019.

Bemærk at temadagen afholdes i henholdsvis Roskilde den 18. november og i Vejle den 25. november - begge dage fra klokken 09:30 til 15:00.

Læs mere og tilmeld dig her: Roskilde eller Vejle.

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12