fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Vejledning om vold og trusler mod lærere m.fl.

Undersøgelser gennemført af Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (NFA) vier at flere og flere lærere oplever vold og trusler på deres arbejdsplads.
Af: Peter Højgaard Petersen
Kategori Pædagogik og skoleliv
21.02.18

Tallene viser, at hver femte lærer har været udsat for vold inden for det seneste år. Det har givet anledning til at Undervisningsministeriet har udarbejdet en vejledning, som skal hjælpe skoler og SFO´er med at forebygge og håndtere vold og trusler. Vejledningen er første trin i en indsats, som ministeriet vil fortsætte i foråret 2018.

Ifølge Videnscenter for Arbejdsmiljø kan vold på arbejdspladser være både fysisk og psykisk og det kan have alvorlige konsekvenser for medarbejderens helbred og trivslen på hele arbejdspladsen. Arbejdstilsynet vurderer, at forebyggelse kan bidrage til at modvirke risikoen for vold og trusler.

Vejledning vedr forebyggelse af vold og trusler

 

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12