Velkommen til et stort friskolefællesskab!

Se vores ONLINE GUIDE til nye friskoleforældre...
Kategori Pædagogik og skoleliv , Administrative nyheder , Magasinet Friskolen
09.08.19

De kommende dage fylder ca. 48.000 elever igen landets friskoler efter en lang sommerferie. Blandt dem er ca. 6.800 helt nye, spændte 0. klasse-elever og deres familier.

FRISKOLERNE har i år en særlig velkomst til de nye familier; udover at alle elever i 0. klasse får et eksemplar af Magasinet Friskolen, så har vi lavet denne ONLINE GUIDE til forældre.

Knap så nye forældre må også gerne læse med i FRISKOLERNEs velkomst til friskolerne - guide til et stort fællesskab.

Velkommen i fællesskabet!