Vil du stille op til styrelsesvalget?

4 poster skal besættes. Frist 15. marts
Kategori Presse og politik
08.02.17

Dansk Friskoleforenings styrelse består af 11 politisk valgte medlemmer. Den 22. april er der valg til styrelsen, og i år skal der vælges 4 medlemmer. Alle foreningens medlemmer kan stille op til styrelsesvalget: lærere, ledere, pædagoger og øvrige ansatte ved medlemsskolerne, forældre og skolekredsmedlemmer.

Hvad går opgaven ud på?
Du skal være indstillet på cirka 10 årlige styrelsesmøder, som primært afvikles i Friskolernes Hus på Fyn. Styrelsens arbejde skal være præget af involvering og videndeling, hvorfor det er aftalt, at styrelsens medlemmer har et stabilt fremmøde, og derfor deltager i stort set alle aftalte møder. Det forventes endvidere, at styrelsesmedlemmerne forbereder sig til møders planlægning, afvikling og evaluering.

Der ydes et mødehonorar for deltagelse i styrelsesmøderne - pt. 2.045 kr. pr møde. Desuden kan der ske dækning af vikarudgifter.

Formanden frikøbes på fuld tid, mens næstformand, og de to formænd for hhv. Kommunikationsforum og Pædagogisk forum frikøbes for et mindre beløb, der gør det muligt for dem at bruge yderligere tid på arbejdet.

Der er frist for opstilling til styrelsen den 15. marts 2017.

Hvis du har spørgsmål til opgaven og styrelsesarbejdet, er du velkommen til at kontakte formand Peter Bendix Pedersen på 40422027 eller peter(at)friskoler.dk

Sådan arbejder styrelsen (pdf)

Opstillingsskabelon (pdf)