fjern søgeboks

Vil du være en del af holdet?

Deadline for kandidater til styrelsen den 5. marts.
Af: Maren Skotte, Friskolernes Hus
Kategori
Presse & politik
23.01.18

Dansk Friskoleforening afvikler generalforsamling den 5. maj 2018 på Comwell Kolding. <link internal-link>Se hele landsmødeprogrammet. Ved generalforsamlingen skal der ske valg til styrelsen, som består af i alt 11 medlemmer. I år skal tre kandidater vælges. 

Styrelsen mødes cirka 10 gange årligt og er Dansk Friskoleforenings øverste ledelse. <link file:2671 download internal-link>Læs mere om styrelsens arbejde. 

Hvis du ønsker at stille op til styrelsesvalget, skal det ske senest den 5. marts. Du skal <link file:2663 download internal-link>udfylde en formular og være villig til at blive præsenteret på <link http: www.friskoler.dk>www.friskoler.dk samt  stille op til et interview til Magasinet Friskolen.

Har du spørgsmål til styrelsesarbejdet m.v. er du velkommen til at kontakte formand Peter Bendix Pedersen, <link>peter@friskoler.dk, 40422027.

 

 

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12