fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Vind 25.000 kroner til et lejrskoleophold i Sydslesvig

Af: Jacob Clausager Jensen, Friskolernes Hus
Kategori Pædagogik og skoleliv , Kurser og arrangementer , Administrative nyheder
22.02.18

Hjælp sydslesvigske børn på ferieophold hos en dansk familie i sommerferien - og kom selv på lejrskoleophold i Sydslesvig. 

Som friskole kan I være med til at styrke kulturmødet mellem danske og tyske børn - og måske vinde 25.000 kr. til et lejrskoleophold. 

For at vinde skal klassen finde flest mulige familier, der er interesseret i at være værter for et barn fra det danske mindretal i sommerferien. Den klasse, der finder flest nye ferieværter, vinder.
Læs mere om konkurrencen her

En del af et udvidet samarbejdet med Grænseforeningen
Dansk Friskoleforening ønsker i i samarbejde med Grænseforeningen at være med til at sætte fokus på elevernes tilegnelse af interkulturelle kompetencer.
Udover konkurrencen og andre tiltag, arrangeres et kontaktseminar i november 2018 for lærere fra friskoler i Danmark og danske mindretalsskoler i Sydslesvig. 
Program mm oplyses snarest.

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12