fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Dansk Friskoleforenings landsmøde 2018 - billeder og videoer

Sådan ser det ud, når godt 660 friskolefolk er til landsmøde

Dansk Friskoleforenings årlige landsmøde er veloverstået. 661 friskolefolk fra hele landet var samlet til et tætpakket program med oplæg, musik og netværk. 

Se alle billeder fra landsmødet 

Mundtlig beretning med fokus på den værdipolitiske kamp

Formandens beretning handlede om den værdipolitiske kamp, der pt. udspiller sig i Danmark, og som Dansk Friskoleforening er blevet en del af. Beretningen handlede også om friskoler og frihed i modvind, om etablerede og nye partnerskaber, om nye initiativer i form af skolekulturmøder medlemsskoler imellem og om styrelsens arbejde og visioner.

Læs formandens beretning og tilhørende prezi

Under beretningen viste formand, Peter Bendix Pedersen, en video fra Bjørns Internationale Skole i København, hvor eleverne repræsenterer mere end 50 forskellige nationaliteter.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/sm9_GOssVXk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Valg til styrelsen

Lørdag den 5. maj var der generalforsamling, hvor fire kandidater stillede op til tre ledige pladser. Valget endte med, at følgende blev valgt til Dansk Friskoleforenings styrelse: Jakob Ringgaard (skoleleder ved Ollerup Friskole), Allaa Al-Naqach (viceleder ved Al-Hikma Skolen) og Peter Bendix Pedersen (formand for Dansk Friskoleforening). 

Velkommen til de nye styrelsesmedlemmer!

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12