Folkemøde 2018

Friskolernes folkemødestemme!

Dansk Friskoleforening er igen i år til Folkemøde på Bornholm den 14. - 17. juni for at tage vare på friskolernes stemme i den demokratiske samtale, som er folkemødets omdrejningspunkt.

Som noget nyt er vi - sammen med Højskolerne, Efterskolerne og Dansk Ungdoms Fællesråd - aktive i at etablere "Ungdomshøjen", som er et nyt mødested, der skal sætte en ungdomspolitisk scene. Ungdomshøjen skal skabe et frit og eksperimenterende rum for unges udfoldelse - ikke kun for unge - men til inspiration for alle andre på Folkemødet.

Vi har følgende debatter på programmet -

Grundtvigteltet

Torsdag den 14. juni kl. 14.00 - 15.00:

Opfind skolen forfra! Et panel med repræsentanter fra vidt forskellige fagligheder og alder vil sammen lave en prototype på ´skolen forfra´. Hvis skolen ikke var opfundet, hvordan ville vi så indrette den både fysisk og indholdsmæssigt?

Fredag den 15. juni kl. 13.30 - 14.30:

Giv os frisindet tilbage! Er danskernes frisind et fatamorgana - eller findes det i virkeligheden?

Badge_ungdomshoej.png

Ungdomshøjen

Torsdag den 14. juni kl. 13.30 - 14.30:

Karakterer i skolen - hvad gør de ved os? Elever fra Svaneke Friskole.

Torsdag den 14. juni kl. 14.30 - 15.30:

Hvad skal der til for at motivere os elever? Elever fra Sammenslutning af Rudolf Steiner Skoler i Danmark.

Vi bidrager også gerne til din debat!

Dansk Friskoleforenings formand Peter Bendix Pedersen er på folkemødet fra start til slut. Og han er klar til at deltage i din debat!

Kontakt: Maren Skotte, kommunikationschef i Dansk Friskoleforening

Tags: Skole, Uddannelse, Medborgerskab, Civil samfund, Dannelse, Frisind, Mangfoldighed, Integration, Pædagogik, FNs verdensmål, Bæredygtig uddannelse

Ring til Friskolernes Hus
Maren Skotte
Skriv til mig
maren(at)friskoler.dk

I Dansk Friskoleforening er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning.

Dansk Friskoleforening