Folkemødet i billeder

Folkemødet - en eventyrlig demokratifestival

Igen i år har FRISKOLERNE været til folkemøde på Bornholm for at sparke nuancer og input ind i mangfoldige debatter om skole og uddannelse.

Debatterne har været gode og afspejlet, at i Danmark evner vi at mødes om vores forskellige holdninger, men vi evner også at lytte til hinanden i respektfulde demokratiske samtaler.

Ved dette års folkemøde bidrog også Vester Skerninge Friskole med et event på Ungdomshøjen om »Livet i havet«. De var desuden med på hovedscenen, da høj-, efter-, og friskoleelever sang for til fællessang og motiverede skønne sange.

Som et nyt tiltag har FRISKOLERNE i år også haft en unge redaktion med på Folkemødet. Otte energiske, modige unge havde på forhånd gennemgået et mini-journalist kursus af Magasinets Friskolens journalist Per Ølholm. De otte unge-reportere har blandt andet interviewet toppolitikere om klima, skole m.v. Se unge-reporternes arbejde.

Se med på billederne og mærk stemningen fra årets demokratifestival på Bornholm.