Friskolen nr. 7 er på gaden!

Friskolen nr. 7 på gaden!

Vi præsenterer i dette magasin en hybrid!

Halvt magasin, halvt årsberetning fra Dansk Friskoleforening.

Magasinet Friskolen er medlemsmagasin for 336 skoler med knap 49.000 elever. En politisk valgt styrelse arbejder hver dag - sammen med Friskolernes Hus - på at sikre de bedst mulige vilkår for landets friskoler.

I den skriftlige beretning kan du læse om udfordringerne ved at havne i en værdipolitisk kamp, hvor friheden til at lave skole er alvorligt udfordret fra politisk side.

Læs mere om projektet og se andre kampagner, som Dansk Friskoleforening er med i.

Ring til Friskolernes Hus
Maren Skotte