fjern søgeboks
Frihed til forskellighed

Julehilsen 2016

Julehilsen fra Dansk Friskoleforening 2016

 

Året går på hæld, og det er tid til at se tilbage på et temmelig begivenhedsrigt år for friskolerne. I 2016 blev friskolelovens bestemmelser om tilsyn strammet, hvilket var baggrunden for en stor høring på Christiansborg, hvor Dansk Friskoleforening bad en jurist om at fortolke bestemmelsen om, at friskolerne »skal stå mål med folkeskolerne«. Senere faldt finansloven for 2017 på plads, og friskolerne gik to koblingsprocenter op, så vi nu igen er tilbage på 75% af udgifterne i folkeskolerne.

Senest er der kommet en ny regering, og Merete Riisager (LA) er blevet Undervisningsminister. I regeringsgrundlaget står der, at friskolernes tilskud yderligere skal forøges samt at der skal sikres tilskud til sociale opgaver.

2017 bliver helt sikkert også et spændende år for friskolerne. 

Se med på denne lille video, hvor formand Peter Bendix Pedersen ønsker alle foreningens medlemmer opg samarbejdepartnere en god jul og et godt nytår.

https://www.facebook.com/aabenskole/

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12