Nyhedsbreve

Friskolernes Hus udsender tre faste nyhedsbreve

I de tre nyhedsbreve har vi sorteret i stoffet for dig, så du ikke får flere mails eller flere nyheder, end dem, der interesserer dig:

• SkoleNyt er især for skolens ledelse og administration, og holder dig opdateret på gældende regler, nye tiltag og rådgivning om drift og udvikling af en fri grundskole. (Udkommer hver anden onsdag.)

• BestyrelsesNyt er for især bestyrelsesmedlemmer og andre, der vil holde sig ajour på det uddannelsespolitiske og administrative område af friskolelivet. (Udkommer hver anden måned.)

• Den frie Skole er målrettet forældre til børn på friskoler og andre interesserede, og samler det seneste om uddannelsespolitik, skoleliv, pædagogik og livet på friskoler generelt. (Udkommer hver anden måned.)

Du tilmelder dig nyhedsbrevene nederst på siden.

Se tidligere nyhedsbreve

SkoleNyt
BestyrelsesNyt
Den frie Skole
Tilmeld dig også vores nyhedsagent - nyt om det, der interesserer dig! pil

Psst.... Har du mødt vores agent?

Vi har også en lille nyhedsagent, der holder øje med alt nyt fra foreningen og sender dig en mail hver gang der er nyt om lige præcis det, du interesserer dig for:

- Pædagogik og Skoleliv
- Kurser og arrangementer
- Friskolestafetten
- Presse og politik
- Administrative nyheder

Læs mere om agenten her

Tilmeld Nyhedsbreve

Dansk Friskoleforening udgiver tre faste nyhedsbreve, som udkommer med faste intervaller.

I Dansk Friskoleforening er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du ha