Interesseorganisationen for hele friskolen

FRISKOLERNE er interesseorganisation for 340 frie grundskoler i hele landet med i alt cirka 48.000 elever. Skolerne repræsenterer en bred vifte af pædagogiske, ideologiske og religiøse livsanskuelser. De frie grundskoler fungerer alle under friskoleloven.

Også bestyrelsens og forældrenes organisation
Samtlige ansatte, forældre og skolekredsmedlemmer er automatisk medlemmer af foreningen via skolen.

Skolekredsen er den kreds af mennesker, fx nuværende forældre på skolen, tidligere forældre, tidligere elever og andre fra lokalsamfundet, der ønsker at støtte skolen.

Som privatperson kan der tegnes et serviceabonnement eller enkeltmedlemsskab.

Sekretariatet Friskolernes Hus
Hvad arbejder FRISKOLERNE for?
Mød FRISKOLERNEs styrelse
Skriv til os

Har du børn på en af vores ca. 340 medlemsskoler?

- Så er du også medlem af Dansk Friskoleforening!

Se vores Danmarkskort af friskoler

Noget, du ikke kan finde?
Ring til Friskolernes Hus: