Årsberetninger

Årsberetning 2016

Aarsberetning16.png

Skriftlig beretning, artikler, interviews. Statistikafsnit om specialundervisning, lokalskole, skolepenge, børnehaver/vuggestuer etc.
Årsberetning 2016 i bladreversion

Årsberetning 2015

Aarsberetning_2015_ny.png

Skriftlig beretning, artikler, interviews. Statistikafsnit om lønudvikling, skolestørrelse, fripladstilskud, den stigende tendens til børnehaver/vuggestuer, lektiecafé etc.
Årsberetning 2015 i bladreversion

Årsberetning 2014

Aarsberetning_2014_ny_ny.png

Skriftlig beretning, artikler, interviews. Statistikafsnit om skolepengeudvikling, imødegåelse af reduceret statstilskud, folkeskolereformens indvirkning, nye arbejdstidsregler, heltids-sfo m.v.
Årsberetning 2014 i bladreversion

Årsberetning 2013

Aarsberetning_2013_ny.png

Med blandt andet statistik om: Friskolernes geografi, skolepengeudvikling, samlede indtægter og udgifter, fripladsstøtte, imødegåelse af reduceret statstilskud, Fælles Mål, elevplaner m.v.
Årsberetning 2013 i bladreversion
Uddybninger til årsberetning 2013.

Tilmeld Nyhedsbreve

Dansk Friskoleforening udgiver to faste nyhedsbreve, som udkommer med faste intervaller.