Sæt foreningens logo på skolens web site

Friskolernes fællesskab er stort: 338 friskoler er medlemmer af FRISKOLERNE, og det skaber tilsammen et stort netværk og muskelkraft. Den bevidsthed skal vi hjælpe hinanden med at tage vare på.

Friskoleforældre og -ansatte skal vide, at der foruden det lokale friskolefællesskab findes et landsdækkende friskolefællesskab, som bl.a. tager vare på de politiske interesser.

Som en hjælp hertil finder du Friskolernes logo i forskellige udformninger nedenfor. Logoet kan frit downloades og anvendes på friskolens web site og lignende.

Her kan du se et eksempel på anvendelse af FRISKOLERNEs logo på en skoles web site: