Politisk og administrativ struktur

Styrelsen består af 11 medlemmer, hvoraf formand, næstformand og kasserer automatisk også er medlemmer af Forretningsudvalget.

Sekretariatslederen i Friskolernes Hus er sekretær for styrelsen og Forretningsudvalget.

Kommunikationsforum og Pædagogisk Forum består af styrelsesrepræsentanter og har tilknyttet en medarbejder fra Friskolernes Hus, som varetager sekretærfunktioner for udvalget.

DF_struktur_2016.png
Forretningsudvalget
Dansk Friskoleforenings styrelse
Fondsbestyrelsens medlemmer
Dansk Friskoleforenings vedtægter
_q4a4814w_klasse_01_Organisation.jpg
Netværk = udvikling og vækst

Netværk er Dansk Friskoleforenings vækstlag. Se de netværk, vi kender til - og skriv til os, hvis dit netværk ikke er med på oversigten.

I Dansk Friskoleforening er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning.

Dansk Friskoleforening